Betaalmethoden

Betaling

Bij Muller Muziek betaalt u veilig en vertrouwd via Overboeking, iDEAL, Rembours, VISA en Mastercard. Tevens is er een mogelijkheid om de bestelling of het product in onze winkel af te halen.

 

Overboeking / vooraf op rekening

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving zelf over te maken aan Muller Muziek. In het bestelproces ontvangt u de benodigde rekeninginformatie. Bestellingen met vooruitbetaling worden pas verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Houdt dus rekening met een langere levertijd van de bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt de bestelling, mits op voorraad, zo spoedig mogelijk verzonden.

Onze bankrelaties:

ABN AMRO
IBAN: NL43ABNA0435564900
BIC: ABNANL2A

ING
IBAN:NL94INGB0000040426
BIC: INGBNL2A

 

iDEAL

Met iDEAL betaalt u eenvoudig, veilig en snel alle online aankopen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL indien u toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Aanmelden is niet nodig en een betaling via iDEAL is helemaal gratis.

 

Creditcards

U kunt betalen met creditcard. Wij accepteren Visa en Mastercard.

 

Rembours

Bij betaling onder rembours betaalt u het totaalbedrag van de bestelling contant aan de postbode op het moment van aflevering. Dit is een snelle en veilige betaalmethode. Indien u niet aanwezig bent ten tijde van de aflevering, laat de vervoerder een afhaalbewijs achter in de brievenbus. Met dit afhaalbewijs kunt u het pakket binnen 2 weken afhalen op een zogenaamd Servicepunt.
Rembourszendingen worden niet op zaterdag aangeboden.
Voor betalingen onder rembours brengen wij  € 8,- extra boven de eventuele verzendkosten in rekening.

 

Afhalen in de winkel

U kunt aangeven dat u de bestelling wilt komen ophalen. U krijgt altijd bericht van ons wanneer het voor u klaar staat.

Muller Muziek © 2018